Produkter

Uanset hvilken branche du befinder dig, så er det vores mål hos Cloozes, at vi kan levere de tekstiler, der lige netop passer til din virksomheds behov. Kun din fantasi sætter grænser.

Kendte mærkevarer, høj funktionalitet og brugbarhed
Vi har et kæmpe udvalg af forskellige image tøjprodukter og råder over næsten alle kendte mærkevarer, herunder Hanes, der er et af de mest kendte mærkevarer i promotion tekstiler.
 
En del af tekstilernes klare kvalitet består i deres høje funktionalitet og brugbarhed på arbejdspladsen. Og den vil vi ved Cloozes, til enhver tid fastholde.
 
Vi kan f.eks. levere farverige sweatshirts til den lokale sportsklub. Vindjakker med påtrykt firmalogo til sælgerne, caps til fanklubben, arbejdstøj til folkene på fabrikken, veste til vognmandens chauffører, salgsfremmende påklædning til ekspedienterne, poloshirts til klinikassistenten eller kontorpersonalet, eksklusive reklame T-shirts til den lokale forening eller sportsklub ...
 
Cloozes tekstilerne dækker næsten alle brancher og næsten alle ønsker kan opfyldes.
 
Digital trykteknik
Når det gælder trykket er valget også ene og alene dit. Skal det afspejle det sjove, seriøse, det klassiske eller kulten, eller bare være virksomhedens ansigt udadtil dine kunder. Og farverne skal de være almindelige grundfarver, guld, sølv, blanke, selvlysende, holografiske eller...?
 
Fortæl os om dine behov og ønsker - så finder vi i fællesskab en løsning.


Mærker

Vi leverer bl.a. tekstiler fra følgende kendte mærker:  

 

 

 

© 2020 Cloozes Danmark